Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Termékek Menü

Top EU line

Világszerte bevált módszer - Fogfehérítés otthon, a BrightWhite rendszerrel

 

Nyugaton az emberek úgy végzik rendszeresen a fogfehérítést otthon, mint mi a fogmosást, így nem meglepő, ha végre itthon is elérhetővé váltak azok az otthoni szettek, melyekkel bárkinek lehet igen rövid időn belül, elérhető áron gyönyörű szép hófehér mosolya.

 

Nem kell többet az amúgy sem sokat érő drága fogfehérítő fogkrémekre költened ezentúl, s a házi praktikákat is hanyagolhatod, hiszen ezek a nem megfelelő alkalmazás esetén gyakran több kárt okoznak, semmint segítenék a fehér fogak elérését.

Gondolj csak bele, ha ész nélkül kezdesz el szódabikarbónával és citromlével fogat mosni, előfordulhat, hogy lepolírozod a fogzománcod egy részét, mely után nagyon érzékenyek lesznek a fogaid, s a hideg és forró ételek fogyasztása során pedig éles fájdalmat is tapasztalhatsz.

A BrightWhite rendszerével viszont a fogfehérítés otthon nemcsak egyszerű és tartós, de biztonságos is lesz. Mivel nem tartalmazza a sokat emlegetett, igen ártalmas hidrogén-peroxidot, így nincs ami esetleg maró érzést okozna, vagy kárt tenne a fogaidban.

Sem az ecsetelők, sem a lámpa, amivel meg kell világítani a bepasztázott fogakat nem tartalmaz a fogaidra vagy az egészségedre veszélyes anyagokat, így bátran használhatod, nem fognak kellemetlen meglepetések érni.

Inkább azt fogod tapasztalni, hogy ahogy mennek előre a napok, úgy fehérednek a fogaid, melyet nemcsak Te fogsz észrevenni, de környezeted is, így ne csodálkozz, ha a munkahelyeden az irodában irigykedő tekintetek kérdezgetik, hogy mi a titka a hófehér fogsorodnak.

Természetesen mindenkinek más színű fogai vannak genetikailag, így a BrightWhite rendszerrel azt a fehérséget fogod tudni elérni, amilyenek alapból voltak a fogaid, mielőtt a kávézás, dohányzás vagy a színezékeket tartalmazó ételek besárgították őket.

Nem árulunk zsákbamacskát, nem lesznek ettől olyan fogaid, mint a Hollywoodban élő sztárok beépített porcelán fogsorai, viszont garantáltan fehérebbek és ragyogóbbak lesznek a fogaid a BrightWhite fogfehérítés otthoni rendszerével.

Tartalomhoz tartozó címkék: fogfehérítés otthon fogfehérítés