Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Termékek Menü

Top EU line

Hatékony és professzionális fogfehérítés otthon is

 

Napjainkban az egészséges és szép fehér fogak többek között az ápoltságot szimbolizálják, így nem meglepő, ha egyre többen szeretnék a kávétól, dohányzástól, vörösbortól és egyéb színezékeket tartalmazó élelmiszerektől és italoktól besárgult fogaikat különféle fogfehérítő eljárások segítségével újra ragyogóan fehérre varázsolni.

Ezt nemcsak esztétikai szempontból érdemes megcsinálni, hanem önbizalom növelésre is nagyon jó, hiszen egy állásinterjún vagy egy randevún bizony határozottabbak leszünk és felszabadultabban tudunk nevetni is, mert nem kell takargatni a fogkőlerakódásokat és a sárgás elszíneződéseket.

Bármilyen fogfehérítési módszert is választasz, fontos, hogy a kezelést csak akkor kezd meg, ha előtte voltál fogkőleszedésen, hiszen azokon a területeken, ahol fogkőlerakódás van a fogaidon, nem lesz hatékony sem a drága rendelői, sem a megfizethetőbb otthoni, sem pedig a házi praktikák fogfehérítő módszerei.

Fogkőleszedés után lehetőséged van így kiválasztani, hogy néhány óra alatt igen borsos áron kifizeted a rendelői fogfehérítést, vagy inkább az otthon is biztonságosan használható, körülbelül két héten belül ható peroxidmentes módszert.

Ez a BrightWhite csomag, melyben megtalálsz mindent, hogy hatékonyan tudd otthon is kényelmesen, akár tévé nézés közben kifehéríteni a fogaidat. A csomag tartalmaz egy duplaívű komfort szilikon fogsínt, egy továbbfejlesztett 6 LED izzós lámpát, kiszereléstől függően néhány ULTRA WHITE formulával rendelkező CPNP (EU) által regisztrált gélt és egy remineralizáló folyadékot is.

Természetesen ehhez az otthoni fogfehérítő rendszerhez tudsz külön venni kiegészítőket is, ha például évente meg szeretnéd ismételni a fogfehérítést, így nem kell újra megvásárolnod az egész csomagot.

A legtöbben már az első alkalom után látják a BrightWhite fogfehérítési módszer eredményét, így biztosan Te is hamar észreveszed majd a változást. Nézz körül termékeink közt, s válaszd ki azt a csomagot, szettet vagy kiegészítőt, melytől még sikeresebb és eredményesebb lesz az otthoni fogfehérítés.

Tartalomhoz tartozó címkék: fogfehérítés otthon fogfehérítés