Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Termékek Menü

Top EU line

Gyik

» Miben más a BrightWhite peroxidmentes fogfehérítő rendszer, mint a rendelői fogfehérítés?

A LEGFONTOSABB, HOGY PEROXIDMENTES! EZÁLTAL BIZTONSÁGOS, NEM RONCSOLJA A FOGAKAT!

A BrightWhite peroxidmentes otthoni fogfehérítő rendszer a fogászati rendelőkben alkalmazott fogfehérítő módszerekhez hasonlóan működik. Hatóanyaga azonban teljesen természetes összetevőket tartalmaz, amik védik és ápolják a fogakat és nem roncsolják a fogzománcot, mint a peroxid tartalmú fogfehérítők. Miután a fehérítő gélt, felvitte a fogsorára, a fogfehérítő szett részét képző Ionos LED lámpa fényére reagálva kölcsönhatásba lép a gél a fogfelszínnel. A BrightWhite peroxidmentes fogfehérítő rendszer az otthoni fogfehérítő termékek legújabb és legbiztonságosabb generációja. A kutatás-fejlesztés legfontosabb szempontjai a biztonság, a hatékonyság és a minél egyszerűbb használat voltak. Így született meg a most már Magyarországon is kapható BrightWhite peroxidmentes fogfehérítő rendszer, amely minden eddiginél egyszerűbben, biztonságosabban és hatékonyabban varázsolja hófehérré fogait.

» Miben különbözik a BrightWhite más otthoni fogfehérítőktől?

A LEGFONTOSABB, HOGY PEROXIDMENTES! EZÁLTAL BIZTONSÁGOS, NEM RONCSOLJA A FOGAKAT!

A BrightWhite peroxidmentes fogfehérítő rendszer teljesen mást nyújt, mint a többi otthoni fogfehérítő, amik rossz eredményhez vezetnek, esetenként sérüléseket is okoznak és még nem is érnek el eredményt csak kidobott pénz. Ezek a termékek karbamid-peroxidot vagy, ami még rosszabb hidrogén-peroxidot tartalmaznak, amik nagyon veszélyesek lehetnek, ha helytelenül használják Őket. Az általunk forgalmazott peroxidmentes otthoni fogfehérítő rendszer ehhez képest a genetikailag adott fogszínünkön túl is képes kifehéríteni fogainkat, ezért azok is látványos eredményt érhetnek el használatával, akiknek eredeti fogszíne nem fehér, hanem sárgás árnyalatú.

» Mennyire tartós az eredmény?

A fogfehérítés tartóssága erősen függ az életviteltől, a sok dohányzás, kávé, tea, kóla fogyasztás, mind lerövidíti a visszaszíneződési időt. Megfelelő életvitel mellett a BrightWhite peroxidmentes fogfehérítőnek köszönhetően több mint 4-6 hónapig tart a fogak visszaszíneződése.

» Számítsak fájdalomra?

Egyáltalán nem. A BrightWhite peroxidmentes fogfehérítő használata semmilyen fájdalommal nem jár, mivel peroxidmentes. Enyhe bizsergő érzést tapasztalhatunk, ami annak a következménye, amikor is a fehérítő gél az Ionos LED lámpa fényére reagálva kölcsönhatásba lép a fogfelszínnel, de ez teljesen normális. Alapvetően zománchiba esetén léphet fel némi érzékenység.

» Mi okozza a fogak elszíneződését?

A fogak színe lehet örökölt és/vagy szerzett. Az örökölt fogszín is változtatható fogfehérítéssel. A szerzett fogszín lehet gyermekkori antibiotikum, fluorid hatása, vagy életmód eredetű. 
Gyógyszerek, például antibiotikum hatására a fog elsárgulhat, ha gyermekkorban túlzott mértékben került a szervezetbe. Ezt a matt sárgás színt befolyásolni nem lehet. Tetraciklin esetén a fogak töve szürkés-barnás, közepe tájékán sárgább, éle hófehér. Ez antibiotikum okozta elszíneződés. Az ilyen elszíneződést is lehet fehéríteni. A fogak elszíneződését élelmiszerekből származó színes, szerves anyagok, az ún. kromogének okozzák. Különösen a kávé - tea - vörösbor hármas színezi meg a fogakat, de az idő múlásával egyébként is veszítenek a fogak a fehérségükből. A sodium-perboráttal szemben e vegyületek nem stabilak, hatásukra, alkoholokra és szerves savakra esnek szét, amelyek a fogfehérítés során immár kioldhatók, kimoshatók a fogzománc anyagából, a zománcprizmák közül.

» Fehéredik-e a fogtömés és a korona?

A tömések, és koronák általában nem fehérednek a fogfehérítés során a foggal együtt. Amennyiben nagyon szennyezettek dohánytól, kávétól stb., akkor valamilyen mértékben fehéredhetnek, visszaállítható az eredeti színük.

» Számítsak-e fogérzékenységre?

Egyálltalán nem, mivel a BrightWhite otthoni fogfehérítő peroxidmentes és semmilyen érzékenységet nem okoz. Azonban ha a hidegvízre, a meleg levesre, a savanyúra érzékennyé válik a foga, akkor várhatóan a fogfehérítés alatt is elő fog fordulni, hogy az átlagosnál nagyobb lehet az érzékenység.

» Fehérítés után fehér foltok jelennek meg a fogaimon miért van ez?

Semmi ok az aggodalomra, a fehér foltok megjelenése zománchibára utal. Azokra a részekre jobban behatol a fehérítő anyag és ez okozza a fehér foltok megjelenését, de a teljes fehérítés befejeztével pár nap múlva teljesen eltűnnek.
A fehérítést nyugodtan folytassa. 

» Lehetnek-e mellékhatások?

A fogfehérítésnek különösebb mellékhatásai nincsenek, mint például egy gyógyszer esetében a hányinger, szédülés vagy ezekhez hasonlók.

» Káros a fogfehérítés?

Nem, nem káros, legalábbis a peroxidmentes nem. A rendelői fogfehérítés azonban már az lehet, mivel azokat peroxid tartalmú géllel végzik. Valamint a peroxid tartalmú otthoni fogfehérítők is, ha nem megfelelően alkalmazzuk Őket. Sokan azt hiszik, hogy fogfehérítéskor a fogzománc felszínéből marnak le egy vékony részt. EZ NEM IGAZ! A fogfehérítés során a sodium-perborát alapú fehérítő anyag kioldja a fogzománcból a szennyeződéseket, de annak vastagságát nem befolyásolja.

» Kinek nem ajánljuk?

Nincs ilyen, mivel a BrightWhite fogfehérítő rendszer természetes összetevőket tartalmaz, ezért teljesen biztonságos. Fogfehérítést CSAK egészséges fogakon alkalmazzunk!

» Kezelés után ehetek, ihatok mindent?

FONTOS: A kezeléseket követően 3-4 óráig nem szabad ennünk, dohányoznunk, majd 48 óráig kerülnünk kell a színes ételek, italok fogyasztását. Ezt nagyon fontos betartani!