Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Termékek Menü

Top EU line

Fogfehérítő sín - a biztonságos otthoni fogfehérítéshez

Az otthoni használatra kifejlesztett fogfehérítő szettek többsége tartalmaz egy úgynevezett fogsínt, mely a nálunk kapható BrightWhite készletek esetében egy rugalmas, szilikon anyagból készült, a fogsorra felhelyezhető egyszerű kis készüléket jelent. A fogfehérítő sín duplaívű, mely azt jelenti, hogy nincs külön az alsó és felső fogsorra egy-egy külön sín, hanem egybe van a felső és alsó fogakra a kialakítás a kényelmes és könnyű használat érdekében.

A működés pedig igen egyszerű: a fogsínt fel kell illeszteni a LED lámpára, majd a sínbe kell tenni az előírtaknak megfelelő mennyiségű gélt, ezután pedig a fogakkal kissé összeharapva kell tartani a szájban a készüléket, hogy elkezdődjön a fogfehérítési folyamat.

Ez 45 percet vesz igénybe, és már az első alkalommal jól látszik az árnyalatok közti különbség. Ezt 10-szer vagy 20-szor megismételheted, attól függ, milyen csomagot választottál.

Természetesen ez egyénenként változik, így van akinek szüksége van mind a 20 otthoni kezelésre, de vannak olyan esetek is, amikor elég mindösszesen 10 vagy kevesebb alkalom is. Az eredmény viszont egyik esetben sem marad el, amennyiben mindent az utasítások szerint csinálsz. Fogaid 12-14 árnyalattal lehetnek fehérebbek, melyet a környezeted is hamar észre fog venni.

Sokan kérdezik, hogy hogyan tud illeszkedni rendesen a fogfehérítő sín mindenkinek a fogára.
Ez nem okoz gondot, hiszen a sín anyaga igen rugalmas szilikonból készül, mely könnyedén körbe tudja zárni a fogakat ahhoz, hogy maximális eredményt tudj vele elérni. A nálunk kapható szettekben megtalálsz mindent, amire szükséged lesz az otthoni fogápoláshoz, így a fogfehérítő sínt, a fogfehérítő és remineralizáló gélt, a LED lámpát, elemet és persze a használati útmutatót is tartalmazzák ezek a csomagok.

A vakítóan fehér fogsor már nemcsak álom, mert elérhető áron, kis türelemmel és kitartással már Neked is lehet bámulatosan fehér mosolyod.

Rendelj tőlünk, mert nálunk minden termék megfelel a szigorú EU szabályoknak, így a BrightWhite termékekkel csak nyerhetsz.

Tartalomhoz tartozó címkék: fogfehérítő sín