Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. Adatvédelmi nyilatkozat Elfogadom
Termékek Menü

Top EU line

Fogfehérítés - már nem csak a gazdagok kiváltsága

Valljuk be, amikor kb. 10 évvel ezelőtt megérkezett Magyarországra a fogfehérítés, még csak a fogorvosi rendelőkben lehetett elérni, igen borsos áron. Így ha akciósan mehettünk is, minimum 100.000 forintot félre kellett rá tenni, melyben még a fogkőleszedés sem volt benne. Emiatt ez sokaknak csak álom maradt, így továbbra is takargatniuk kellett fogukat ha mosolyogni akartak. Ez már szerencsére a múlté ...

Ma már nemcsak a drága rendelői fogfehérítés létezik, hanem betörtek a piacra az Amerikában oly kedvelt otthoni fogfehérítő módszerek is. Ezeknek ugyanaz a hatása, mint a rendelői fehérítésnek, csak nem kerül olyan sokba, mivel úgy lett kialakítva, hogy bárki tudja otthon alkalmazni mindenféle gond nélkül, így nem kell kifizetni a fogorvos díját.

Továbbá az otthoni fogfehérítés már annyira bevett szokás Amerikában, hogy már szinte ez olyan lett, mint a fogmosás. Nekik az tűnik furcsának, ha Te még nem használtál valamilyen otthoni készüléket, hogy ragyogóbbá tedd fogaidat.

Szerencsére az EU szigorú szabályai már igen jól védik a fogyasztók érdekeit, így ma már nem nagyon lehet olyan termékeket kapni, melyek ne működnének, így fontos megjegyezni itt azt, hogy a nálunk kapható fogfehérítés csomagok és kiegészítők mind rendelkeznek azokkal az engedélyekkel, melyeket az EU kiszab, így biztonságosan és eredményesen tudod használni a fehérítésre szánt síneket, lámpákat, fecskendőket és egyéb kiegészítőket.

Mivel a fogfehérítés egyre népszerűbb lett, emiatt egyre nagyobb lett a kereslet az otthon, kényelmesen használható fehérítő csomagokra, így cégünk csak olyan termékeket forgalmaz, melyekkel már vásárlók milliói mosolyognak elégedetten. Vágj bele Te is az otthoni fogfehérítésbe, hogy saját fogaidon tapasztald meg, milyen újra bátran mosolyogni a világba, szépen artikulálni és magabiztosan szerepelni egy állásinterjún, a hétköznapokban vagy egy kivételes eseményen.

Rendelj Tőlünk, hogy a kezelés után a különféle kiegészítők segítségével még tovább legyen ellenállhatatlanul ragyogó fehér fogsorod.

Tartalomhoz tartozó címkék: fogfehérítés